Opslag

Foto,s Hilgen Transport 007Naast het brede pakket aan services en diensten op het gebied van transport en distributie, biedt Hilgen Transport ook de mogelijkheid van opslag. Hierdoor is het voor U mogelijk om op een flexibele manier extra voorraadruimte (tijdelijk) in te zetten. Hiermee kan Hilgen Transport op het totale logistieke vlak een verlengstuk voor uw bedrijf zijn.

Voor al uw zendingen waarbij tijdelijke of distributie opslag gewenst is, kunt U bij ons terecht.
Wij beschikken over een ruime vaste op- en overslag ruimte, waarbij klimaatregeling ervoor zorgt dat alles in de juiste conditie blijft. Bij de bouw van de loods is specifiek rekening gehouden met de voorschriften, welke van toepassing  zijn voor de opslag van levensmiddelen, en is daarom uitermate geschikt voor de opslag van ‘schone’ goederen.  Onze opslagloods is op een gemakkelijke en snelle manier te bereiken.

Laden en lossen van pallets geschiedt met behulp van een heftruck, desgewenst kan er directe overslag plaatsvinden. Voorlopige of permanente opslag van uw goederen behoort, tegen een concurrerend tarief, tot de mogelijkheden.
Met ons wagenpark kunnen wij desgewenst op het door U opgegeven adres uw goederen ophalen, opslaan en distribueren. Dit betekent logistiek in optima forma zonder uw directe Foto,s Hilgen Transport 019tussenkomst, uitgevoerd onder uw regie maar onder onze verantwoording. Middels de ons ter beschikking staande communicatiemiddelen, kunnen wij U gedurende het gehele traject van de goederenstroom op de hoogte houden van de stand van zaken.
Neem contact met ons op voor mogelijkheden en tarieven.