Transport

hilgen 07Transporten worden bij ons uitgevoerd met schone Euro 5 motoren.

Onze huifoplegger is voorzien van een schuifdak, zodat het ook mogelijk is van boven te laden, dit is uitermate geschikt voor bijv. het laden met een kraan van zware machines.
Een heftruck is niet overal beschikbaar, daarom is onze gesloten oplegger voorzien van een laadklep. Dit bevordert het laden en lossen op locatie aanzienlijk.

Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste vakkennis.Chauffeurs worden door ons zorgvuldig geselecteerd en na een inwerkperiode wordt beoordeeld of ze goed zijn bevonden.Tevens moeten de chauffeurs een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen.Voor elke opdracht worden de chauffeurs geïnstrueerd en van de benodigde documentatie voorzien, voorts wordt er nog gekeken of de klant nog specifieke wensen heeft.

Uw goederen worden afgeleverd bij de deur maar in overleg is ook mogelijk om de goederen in het pand of een andere daarvoor bestemde plaats te brengen, ook na kantoortijden.
Wij zijn een betrouwbaar en flexibel bedrijf en afspraken worden door ons altijd nagekomen.Kortom uw goederen zijn bij ons in betrouwbare en veilige handen.

Op al onze diensten zijn de AVR en CMR van toepassing:

pdficon  Algemene vervoerscondities 2002
pdficon  CMR Verdrag